Vetria vernieuwt & verduurzaamt via Vulsteke Bedrijfsgebouwen

Maandag 18 mei 2020. Onder de gegeven omstandigheden een dag als een ander voor de meesten, maar niet voor Vetria. Op die dag mocht de groothandel in geneesmiddelen voor huis- en nutsdieren immers z’n nieuwe gebouwen in de industriezone in Beernem betrekken. 

Vetria vernieuwt & verduurzaamt via Vulsteke Bedrijfsgebouwen

Maandag 18 mei 2020. Onder de gegeven omstandigheden een dag als een ander voor de meesten, maar niet voor Vetria. Op die dag mocht de groothandel in geneesmiddelen voor huis- en nutsdieren immers z’n nieuwe gebouwen in de industriezone in Beernem betrekken. Gezien het resultaat bleek de keuze van Vetria voor Vulsteke Bedrijfsgebouwen de enige juiste te zijn!

 

Vooruitstrevend in alle facetten

Vetria bvba is een groothandel-verdeler in farmaceutische producten voor enerzijds nutsdieren (via de Farm Animal Division), en anderzijds, sinds 2014, ook voor kleine huisdieren (via de Companion Animal Division). Het bedrijf mag dan misschien wel niet de grootste groothandelaar zijn, maar toont wél een groot streven naar innovatie. En dat uit zich niet enkel op vlak van informatisering en digitalisering voor logistieke doeleinden, maar ook in de nagelnieuwe gebouwen van Vetria, in de industriezone in Beernem.

 

Eén aanspreekpunt voor vlotte totstandkoming

“Voor de totstandkoming van een nieuw magazijn en kantoor, hadden we ons oor te luister gelegd bij verschillende partijen, maar nergens bleek de vormgeving, de aanpak en de prijszetting zo overtuigend als bij Vulsteke”, klinkt het volgens Vetria-zaakvoerder Lieven De Marez. “Gezien Vulsteke Bedrijfsgebouwen er zelf voor opteert om alle communicatie via slechts één projectleider te laten verlopen, kon de samenwerking en de opvolging van A tot Z heel vlot verlopen.”

 

Prachtig eindresultaat

Het resultaat van het partnership met Vulsteke Bedrijfsgebouwen is een state-of-the-art uitvalsbasis voor Vetria, waarbij de heldere witte betonpanelen en grote raampartijen van de kantoorruimte werden gecombineerd met een eveneens antraciete magazijnbekleding uit zwarte metalen sandwichpanelen. De groene context die het decor van de nieuwe kantoorgebouwen vormen, in combinatie met de gemaakte materiaalkeuzes, de voorzieningen en de moderne technieken, weten de focus van Vetria op natuur extra in de verf te zetten.

Deel deze pagina:

Kriebelt het al om samen te werken?