LVP engineering

Locatie: Temse

Jaar: 2016

Loods met ondergrondse parking

Groeien op een beperkte ruimte. Voor LVP Engineering uit Temse is het een feit. Nadat ze eerder al Vulsteke Bedrijfsgebouwen inschakelden voor hun kantoorgebouwen, deden ze dat ook voor de uitbreiding van hun site. Het bestaande terrein groeide aan met een extra loods, uitgebreide kantoorruimte én ondergrondse parking.

Slim gebruik van ruimte

Het nieuwe industriegebouw is een stijlvolle combinatie van prefab beton en staalconstructie. Om maximaal gebruik te maken van de uitstekende ligging van het huidige bedrijfsterrein ontwierp de interne studiedienst van Vulsteke Bedrijfsgebouwen een gebouw in meerdere lagen. Inclusief de industriebouw zelf, uiteraard. De ondergrondse parking biedt ruimte aan 18 personenwagens. De bovengrondse loods is uitgerust met een rolbrug. De bovenste verdieping van het bedrijfsgebouw bestaat uit extra kantooroppervlakte. Op die manier wordt de beschikbare ruimte – 404 vierkante meter – optimaal benut.

Snelle groei

Het bedrijfsverhaal van LVP Engineering en Vulsteke Bedrijfsgebouwen loopt opvallend gelijk. Ook al is LVP in een andere sector actief. Door eigen ingenieurs en een eigen atelier slagen ze erin om met kennis en expertise het verschil te maken voor hun klanten. In amper tien jaar verdrievoudigde de omzet. Met dank aan de gespecialiseerde aanpak waarbij één contactpersoon fungeert als vast aanspreekpunt tijdens het volledige proces. Van offerte tot oplevering.

Deel deze pagina:

Advies voor een gelijkaardig project?