stagebanner

ONTDEK ONZE STAGES


(ASSISTENT-) PROJECTLEIDER
Als stagiair bij Vulsteke Bedrijfsgebouwen leer je onder het oog van een ervaren projectleider de kneepjes van het vak. Deze ervaren projectleider begeleidt je gedurende het hele proces van je stage. We vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt wat werken als projectleider en werken bij Vulsteke is. Dit houdt in: 

  • Integrale werfvoorbereiding
  • Aansturen van de werf
  • Naleven van procedures
  • Budgetbeheer CALCULATOR
Tijdens jouw stage ga je ervaring opdoen bij de afdeling calucatie. Jouw ervaren collega's laten je kennis maken met het proces van het opstellen van begrotingen en alle bijkomende aspecten die belangrijk zijn. Calculatie is een vak apart en het vergt oefening. Bij Vulsteke Bedrijfsgebouwen krijg je hier de ruimte voor en mag je veel leren door te doen! 

 

 

 


BOUWKUNDIG TEKENAAR
Als stagiair word je mee ingeschakeld in het opmaken van uitvoeringsdossiers in 3D tekenwerk. Een ervaren tekenaar staat je bij en leert je de kneepjes van het vak. Geen enkel project is hetzelfde, waardoor jij continu uitgedaagd wordt om je kennen en kunnen bij te schaven en bij te leren. 

WAAROM STAGE BIJ VULSTEKE?

STAGIAIRS AAN HET WOORD

"Ik heb Vulsteke als stageplaats gekozen door de vele positieve reacties over het bedrijf en door mijn interesse in bedrijfsgebouwen. Na mijn eerste kennismakingsgesprek was het duidelijk dat het bedrijf tijd wil besteden aan jonge mensen die nog maar net in het werkveld staan. Dit gaf mij een goed gevoel en daardoor was mijn keuze snel gemaakt.

Na mijn stage kwam er een aanbod om hier vast te werken, waar ik met overtuiging ben op ingegaan." 

Brent Dejonckheere 

WERKPLEK EN OPLEIDING
Naast het aanbieden van een interessante werkervaring, constante opvolging en begeleiding, denkt Vulsteke Bedrijfsgebouwen aan uw mentaal en fysiek welbevinden binnen uw rol in het bedrijf. Naast een vernieuwde accomodatie, met eigen bureau, wordt je ook betrokken in de teamactiviteiten. Zo wordt er tweewekelijks gesport in team, wordt er gedacht aan gezonde voeding en is teambuilding part of the job. 

PROJECTEN
Bedrijfsgebouwen voor kmo's, utiliteitsbouw voor multinationals, sportcentra voor retail en overheid, toonzalen voor winkels en garages, ... Door flexibel in te spelen op noden en wensen van gebruiker en architect creëren we grenzeloze mogelijkheden voor industriebouw. Kortom, een ideale leeromgeving

TEAM
Omdat je er nooit alleen voor staat... Team Vulsteke is een jong, dynamisch en nauw team dat er voor elkaar staat. Als stagiair ben je dan ook deel van het team.  

WhatsApp Image 2022-07-15 at 4.07.03 pm

AAN WELKE PROJECTEN HELP JE BOUWEN?

Trots op onze realisaties

Industriebouw heeft vele gezichten. Van kantoor tot winkel. Van bedrijfsgebouw tot loods. Wat de opdracht ook is: bij de oplevering zijn we altijd trots op het eindresultaat.

Deel deze pagina: