Waar kan je ons in 2024 terug vinden?

Vulsteke Bedrijfsgebouwen verkent nieuwe mogelijkheden in 2024

Vulsteke Bedrijfsgebouwen stapt vol ambitie het nieuwe jaar in en plant een actieve aanwezigheid op diverse evenementen en bijeenkomsten in 2024. We zijn vastbesloten om nieuwe contacten te leggen, bestaande relaties te versterken en talentvolle individuen te ontmoeten die deel willen uitmaken van het dynamische team.

Transport & Logistics - Gent:

Als vaste exposant zijn we verheugd om terug te keren naar de gerenommeerde Transport & Logistics-beurs in Gent. Dit evenement, dat een belangrijk knooppunt is voor professionals in de transport- en logistieke sector, biedt ons de gelegenheid om onze expertise in bedrijfsgebouwen te presenteren en waardevolle gesprekken aan te gaan met potentiële partners en klanten.

- 17 tem 19 september 2024 in Flanders Expo 

Bedrijvencontactdagen - Brugge:

Ook zullen we schitteren op de Bedrijvencontactdagen in Brugge, een centraal ontmoetingspunt voor bedrijven uit diverse sectoren. Hier streven we ernaar ons netwerk verder uit te breiden en diepgaande gesprekken te voeren met ondernemers.

- 23 tem 24 oktober 2024 in BMCC

Job- en Stage Events:

Vulsteke Bedrijfsgebouwen is vastbesloten om nieuw en jong talent aan te trekken dat de toekomst van de industriebouw vorm kan geven. Daarom zullen we actief deelnemen aan job- en stage events, waar we ambitieuze individuen hopen te ontmoeten die willen bijdragen aan ons dynamische team. Of het nu gaat om een stageplek of een vaste baan, we staan open voor getalenteerde en gedreven professionals.

- 21 februari 2024: Bouwkundebeurs Poutrix Gent
- 7 maart 2024: Job & Stage Event Hermes Gent

Deel deze pagina:

Kriebelt het al om samen te werken?