Blog

Waarom is onderhoud van het dak van je bedrijfsgebouw nodig?

Jun
11

Een bedrijfsgebouw is een investering voor de toekomst. Uiteraard wil je er zo lang mogelijk van genieten. Daarom kies je voor een ervaren industriebouwer. Om je gebouw nadien in die optimale conditie te houden, is regelmatig onderhoud aangeraden. Controleer je dak en haal het maximale uit je pand.

Bekijk het artikel voor tips en aandachtspunten.

Event

Logistics & Distribution 2018

Sep
5

Op 3 en 4 oktober 2018 is Vulsteke Bedrijfsgebouwen aanwezig op de beurs Logistics & Distribution te Brussel. We verwelkomen U graag op onze stand 4.C20a. De toegang is gratis mits voorregistratie. Registreren kan hier!

Referentie

Nieuwbouw Manège Ter Duinen wint architectuurprijs

Dec
13

De nieuwbouw van Manège ter Duinen heeft de tweejaarlijkse Koksijdse architectuurprijs in de categorie niet-wonen gewonnen. U kan hierover meer lezen in De Coxydsche Gazette.

Het project is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking van de klant Jean Reynaert, architect Pieter Popeyevan PVL architecten en aannemer Vulsteke Bedrijfsgebouwen.

Referentie

Apotheek Demaitre wint nieuwbouw award

Feb
1

Apotheek Demaitre heeft de Roeselare award voor de nieuwbouw van 2015 gewonnen.

Deze apotheek, die tegelijk ook woning is, is gebouwd als staal skeletbouw met grote overspanningen en uitkragingen. De geïsoleerde gevels zijn bekleed met crepi en worden onderbroken voor grote gordijngevel raamgehelen.

Referentie

BeKult wint award nieuwbouw van het jaar

Feb
1

Op 29 januari 2010 werden in het Fabriekspand te Roeselare voor de 14e keer de Roeselare Awards uitgereikt. Vulsteke Bedrijfsgebouwen stelt met gepaste trots zijn klant en de winnaar van 2010 in de categorie ‘nieuwbouw’ voor: BeKult!

De nieuwe conceptstore van deze modieuze kledingzaak werd terecht uitgekozen als winnaar uit 6 genomineerden. De nieuwe winkel van BeKult is met zijn gedurfde en vernieuwende ontwerp zonder twijfel een toegevoegde waarde voor de Roeselaarse ‘skyline’.

BeKult werd in augustus 2010 succesvol opgeleverd door Vulsteke Bedrijfsgebouwen.

Kriebelt het al om samen te werken?