Blog

Wij genieten van een weekje paasverlof, maar we staan op 12 april terug voor u klaar

Apr
4

Realisatie

Vetria vernieuwt & verduurzaamt via Vulsteke Bedrijfsgebouwen

Mar
26

Maandag 18 mei 2020. Onder de gegeven omstandigheden een dag als een ander voor de meesten, maar niet voor Vetria. Op die dag mocht de groothandel in geneesmiddelen voor huis- en nutsdieren immers z’n nieuwe gebouwen in de industriezone in Beernem betrekken. 

Realisatie

Volledig op schema voor de opening van de Albert Heijn!

Feb
13

The snow won't hold us down. ❄️

 

Nog altijd mooi op schema voor de opening van AH Ingelmunster. ✔️

Blog

Het Voka Dossier Industriebouw over Vulsteke Bedrijfsgebouwen

Okt
21

Vulsteke Bedrijfsgebouwen is opgenomen in het Dossier Industriebouw van Voka Ondernemers.

U kan het dossier eveneens raadplegen via volgende link: klik hier.

Blog

Voka: Ondernemen over de provinciegrenzen heen

Okt
10

Vulsteke Bedrijfsgebouwen is geïnterviewd door Voka voor de Ondernemers Special "Zakendoen over de provinciegrens" van oktober 2019.

Lees hier het volledige artikel

Event

Transport & Logistics 2019

Okt
8

Op 15, 16 en 17 oktober 2019 is Vulsteke Bedrijfsgebouwen aanwezig op de beurs Transport & Logistics te Antwerpen. We verwelkomen U graag op onze stand 5.020A. De toegang is gratis mits voorregistratie. Registreren kan hier!

We verwelkomen je graag op onze stand op woensdag van 17h-20h voor een gratis cocktail/mocktail.

Realisatie

TV Oost stelt voor: Exclusive Car Design

Okt
4

TV Oost was aanwezig bij de officiële opening van de nieuwe toonzaal en werkplaats van Exclusive Car Design te Aalst. Het interview met zaakvoerder Kristof D'Herde en een voorstelling van nieuwbouw kan u bekijken op de website van TV Oost: klik hier.

Wij willen ook van de gelegenheid gebruik maken om alle mensen van het bouwteam nogmaals te bedanken.

Blog

Waarom is onderhoud van het dak van je bedrijfsgebouw nodig?

Jun
11

Een bedrijfsgebouw is een investering voor de toekomst. Uiteraard wil je er zo lang mogelijk van genieten. Daarom kies je voor een ervaren industriebouwer. Om je gebouw nadien in die optimale conditie te houden, is regelmatig onderhoud aangeraden. Controleer je dak en haal het maximale uit je pand.

Event

Logistics & Distribution 2018

Sep
5

Op 3 en 4 oktober 2018 is Vulsteke Bedrijfsgebouwen aanwezig op de beurs Logistics & Distribution te Brussel. We verwelkomen U graag op onze stand 4.C20a. De toegang is gratis mits voorregistratie. Registreren kan hier!

Realisatie

Nieuwbouw Manège Ter Duinen wint architectuurprijs

Dec
13

De nieuwbouw van Manège ter Duinen heeft de tweejaarlijkse Koksijdse architectuurprijs in de categorie niet-wonen gewonnen. U kan hierover meer lezen in De Coxydsche Gazette.

Het project is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking van de klant Jean Reynaert, architect Pieter Popeyevan PVL architecten en aannemer Vulsteke Bedrijfsgebouwen.

Realisatie

Apotheek Demaitre wint nieuwbouw award

Feb
1

Apotheek Demaitre heeft de Roeselare award voor de nieuwbouw van 2015 gewonnen.

Deze apotheek, die tegelijk ook woning is, is gebouwd als staal skeletbouw met grote overspanningen en uitkragingen. De geïsoleerde gevels zijn bekleed met crepi en worden onderbroken voor grote gordijngevel raamgehelen.

Realisatie

BeKult wint award nieuwbouw van het jaar

Feb
1

Op 29 januari 2010 werden in het Fabriekspand te Roeselare voor de 14e keer de Roeselare Awards uitgereikt. Vulsteke Bedrijfsgebouwen stelt met gepaste trots zijn klant en de winnaar van 2010 in de categorie ‘nieuwbouw’ voor: BeKult!

Kriebelt het al om samen te werken?