Bedrijfsgebouwen met een persoonlijke aanpak

Doordacht, berekend en efficiënt. Vulsteke Bedrijfsgebouwen is een familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring, 2 generaties kennis en tientallen eigen bouwexperten met interne studiedienst.

We bouwen je bedrijfsgebouw en denken mee van bij de start. Zowel voor bouwheren als architecten.

Dankzij snelle communicatie, een praktische ingesteldheid en duurzame keuzes creëren we industriebouw met een architecturale en budgettaire meerwaarde. Dat doen we voor elke sector. Zo profiteer je maximaal van de voordelen van kruisbestuiving en een vast aanspreekpunt.

Totaalconcepten en totaalprojecten

Van ontwerp tot uitvoering. Van afwerking tot omgeving. Net als jij houden we niet van half werk. Daarom geniet je van een complete aanpak van A tot Z voor je industriebouw. Van fundament tot brievenbus? Voor ons is het een logische stap. In de ruime showroom maak je kennis met de materialen voor industriebouw.

Compleet bouwteam van A tot Z

Om je bedrijfsgebouw optimaal te ontwerpen én ontwikkelen stellen we voor om te werken met een bouwteam op maat van je project. Zo werken alle partijen constructief samen, van de vroegste ontwerpfase tot de oplevering van je pand.

Flexibel met uitdagingen

Bedrijfsgebouwen voor kmo’s, utiliteitsbouw voor multinationals, sportcentra voor retail en overheid, toonzalen voor winkels en garages. Door flexibel in te spelen op noden en wensen van gebruiker en architect creëren we grenzeloze mogelijkheden voor industriebouw.

Duurzame keuzes

Praktisch, efficiënt en duurzaam. Elke keuze is ingegeven door gebruiksgemak en ervaring. Op maat van je project en voorkeuren combineren we staalbouw en betonbouw. Ook voor overspanningen van ruim 50 meter.

Gedetailleerde voorbereiding

Met of zonder bestaand ontwerp: ons intern studiebureau ontwikkelt, bestudeert en ontwerpt volgens je feedback en vraag. Elk plan wordt zorgvuldig digitaal uitgewerkt en 3D gevisualiseerd in BIM (Building Information Model). Zo pakken we pijnpunten aan nog voor ze zich stellen.

Constante kwaliteit

Een snelle uitvoering met een constante kwaliteit, onafhankelijk van de weersomstandigheden. Dankzij de precieze productie in het atelier past de prefab beton en staalconstructie van je bedrijfsgebouw naadloos in elkaar op je site.

Onze aanpak

1. Actieve partner

Met of zonder bestaand plan: in samenspraak met jou als opdrachtgever of architect denken we graag mee van bij de start. Met praktische kennis en ervaren ingenieurs.

2. Vaste prijs

Een prijsvoorstel is altijd helder en even onwrikbaar als onze bedrijfsgebouwen. Dankzij een vaste prijs sta je nooit voor onaangename verrassingen.

3. Sleutel-op-de-deur

Van fundering tot afgewerkt detail. Je bedrijfsgebouw wordt kant-en-klaar opgeleverd. Voorzien van alle technieken en afwerkingen. Klaar voor gebruik.

4. Zekere oplevering

Beloftes maken we om na te komen. Deadlines stellen we om te halen. Altijd en overal. Een afgesproken opleveringstermijn is heilig.

3000
afgeleverde projecten

45
medewerkers

+4500
ton staal per jaar

+40
jaar ervaring

Onze historiek

1979
Van melkmachine tot bedrijfsgebouw

Soms kan het leven vreemd lopen. Luc Vulsteke start als 21-jarige als loonwerker en vertegenwoordiger voor melkmachines. Plots krijgt hij de vraag om stallenbouw aan de man te brengen. Dat doet hij tot de leverancier de vraag niet langer kan volgen: tijd om te samen met zijn vrouw Hilde het heft in eigen handen te nemen.

1987
Voor alle sectoren

Mond-tot-mondreclame zorgt ervoor dat Luc Vulsteke snel groeit als aannemer. De eerste medewerker is een feit en naast landbouw wordt voortaan gebouwd voor KMO’s uit alle sectoren en industrieën.

1999
Uitbreiding

Van een kleine werfkeet als uitvalsbasis naar een gloednieuw kantoor. De oude barak die dienstdoet als hoofdkantoor wordt ingeruild voor een modern bedrijfsgebouw met bijhorende productiehallen. Al na een jaar wordt de werkplaats uitgebreid. Een jaar later komt er nog een nieuwe werkplaats bij.

2012
Een nieuwe generatie

Met de komst van Nickolas doet een nieuwe generatie zijn intrede in het familiebedrijf. Luc blijft aan het roer staan terwijl Nickolas het bedrijf klaarstoomt voor nieuwe uitdagingen en een blijvende groei. Vier jaar later stapt ook dochter Evelien mee in het verhaal.

2019
Blijvende expansie

Wat ooit startte als een kleine eenmanszaak is vandaag een gerenommeerd bouwbedrijf met vele tientallen medewerkers en bouwexperten. Door de continue investeringen in kennis en mensen dringt een uitbreiding van het kantoor zich op.

Spontaan solliciteren of stage? Aan de slag!